Informatieve inloopavond omwonenden

Graag nodigen wij u uit voor een informatieve inloopavond over ons project ‘Roosdregt Fase 3 en 4’ te Roosendaal. U bent van harte welkom op woensdag 24 januari vanaf 18.30 tot 20.00 in ’t Paviljoen te Roosendaal, Nieuwe Markt 49a. Onder het genot van een kop koffie zouden wij graag onze plannen toelichten en met u kennis maken.

 

Het project Roosdregt is gelegen op steenworp afstand van het centrum. Er worden 5 patiowoningen en 16 rijwoningen ontwikkeld door BEMOG / WPO. De patiowoningen en 4 rijwoningen bevinden zich aan de Doctor van Dregtstraat. De overige 12 rijwoningen bevinden zich aan de Laan van Luxemburg.

 

U kunt op de website www.roosdregt.nl informatie over ons plan vinden. Daar kunt u zich ook aanmelden om zo via e-mail op de hoogte te worden gehouden over de voortgang. Als u interesse in een woning heeft kunt u zich wenden tot de verkopende makelaars Bob van Dijk Makelaardij of Ludo van der Eijken Makelaardij, beiden in Roosendaal.

 

Graag verwelkomen wij u op woensdagavond 24 januari in ‘t Paviljoen.

Meer nieuws

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling B.V.
Saturnusstraat 60 - U.29
2516 AH Den Haag
T. 070 870 18 95
zwolle@bemog.nl
www.bemog.nl

Verkoop & informatie

Bob van Dijk Makelaardij
Kade 37
4703 GA Roosendaal
T. 0165 55 47 90
info@bobvandijkmakelaardij.nl
www.bobvandijkmakelaardij.nl

Ludo van der Eijken Makelaardij
Molenstraat 44
4700 AG Roosendaal
T. 0165 55 65 80
info@ludovandereijken.nl
www.ludovandereijken.nl