Zaterdag 20 oktober | Roosdregt Zaterdag!

Liefhebbers van een nieuwbouwwoning in het centrum van Roosendaal zijn op zaterdag 20 oktober a.s. van harte welkom om bij de makelaars kennis te komen maken met de tweede fase van Roosdregt.

Van 10.00 – 12.30 uur zitten Bob van Dijk en Ludo van der Eijken klaar om je vrijblijvend meer informatie te geven over de nog beschikbare stadswoningen en patiobungalows. Binnenkort wordt  namelijk begonnen met de bouw van deze nieuwbouwwoningen waarbij de mooie tijdloze stijl uit de eerste fase wordt herhaald. Koop je voor de bouwstart, dan is het mogelijk om je eigen wensen en opties nog mee te laten nemen tijdens de bouw en dus in je hypotheek!

Roosdregt | Nieuwbouwwoningen Roosendaal Centrum

Stadswonen op zijn mooist
De drielaagse stadswoningen en patiobungalows in Roosdregt krijgen een lekker beschutte achtertuin en eigen parkeerplekken op het terrein achter de woningen of bij de woning zelf. Dat is uniek voor nieuwbouwwoningen midden in het centrum, waar toch steeds meer voor de bouw van appartementen wordt gekozen. Een buitenkans voor gezinnen, die samen met hun kids lekker in hun eigen stad willen blijven wonen. De Albert Heijn en het station zijn om de hoek. Naar school, de bioscoop, theater, winkelen, lekker uit eten, alles kun je lopend of op korte afstand met de fiets doen!

Ook voor Roosendalers die levensloopbestendig willen wonen, is Roosdregt een prachtig plan. De patiobungalows aan de Doctor van Dregtstraat liggen nog geen 100 meter van de Nieuwe Markt en hebben een slaapkamer met badkamer beneden én een comfortabele bovenverdieping. Compleet wonen in het hart van de stad!

De verwachting is dat de 16 stadswoningen en 5 patiobungalows in de zomer van 2019 kunnen worden opgeleverd.

Bob van Dijk Makelaardij
Kade 37
4703 GA Roosendaal
T. 0165 55 47 90
info@bobvandijkmakelaardij.nl
www.bobvandijkmakelaardij.nl

Ludo van der Eijken Makelaardij
Molenstraat 44
4700 AG Roosendaal
T. 0165 55 65 80
info@ludovandereijken.nl
www.ludovandereijken.nl

 

 

Meer nieuws

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling B.V.
Saturnusstraat 60 - U.29
2516 AH Den Haag
T. 070 870 18 95
zwolle@bemog.nl
www.bemog.nl

Verkoop & informatie

Bob van Dijk Makelaardij
Kade 37
4703 GA Roosendaal
T. 0165 55 47 90
info@bobvandijkmakelaardij.nl
www.bobvandijkmakelaardij.nl

Ludo van der Eijken Makelaardij
Molenstraat 44
4700 AG Roosendaal
T. 0165 55 65 80
info@ludovandereijken.nl
www.ludovandereijken.nl